Godmorgon världen!

Godmorgon världen! Vilken underbar dag....nä nu tog jag nog i. Men lite skön låt ändå :) Dagen har börjat rätt gött alltså. Iofs..ville inte gå upp ur sängen, men bortsett från det.

Igår satt jag från tidig morgon till sena eftermiddagen i skolan och konterade och konterade och konterade ;) ...går ju en företagsekonomi kurs på Högskolan Väst och nu var tanken att vi skulle redovisa för ett företags ekonomiska händelser under 3 månader....shit va jobbigt det var. Siffrorna stämde ju inte riktigt som jag ville heller överallt ;) men men... 1 månad fick jag till o stämma 100% :) o dom andra nästan...ska se om jag inte kan klura lite på det i helgen.

Har precis varit på möte med TTELA, stans lokaltidning, där jag skulle förhandla mig fram en sjysst deal mellan dom och innebandyklubben (IBK Vänersborg Red Stars) nu när det vankas matchannonser i tidningarna osv. Jag hade redan fått en riktigt bra deal av tidningen Vänersborg Just Nu, och den kunde dom inte riktigt slå (Tack Stig) men fick ändå en riiktigt bra deal hos TTELA också. Så det känns som en bra start på den här dagen.

Idag ska jag klura fram en budget på hur den där arenahyran skall betalas för motorshowen i somras, det är inte så fett som man hade hoppats just nu, så dom va snälla nog o sa att vi kunde dela upp den betalningen. (kostar ju en del att hyra en hel arena) ;) Jag har ju inte ens fått CSN för studierna jag gör nu..så det är lite störande. Jag pluggade ju för runt 10 år sedan i Karlstad, och dom anser att jag tog för lite poäng på den perioden att jag inte borde få studiemedel nu. hmm...känns ju sådär kul.

Men men...det löser sig.. går ingen nöd på mig än :)

Var på jobbintervju häromdagen också. På Tendenz AB i Mellerud. Dom söker en person att bli deras nya marknadskoordinator. Det lät väldigt spännande, men lite nervös är jag samtidigt också. Rädd att man inte kan allt...fast dom ser/vet ju vad jag kan och gjort..så det borde dom ju kunna utvärdera om jag är den dom vill ha, om jag passar in i den roll dom söker. Undra hur det kommer kännas att ha en chef över sig igen? :) Det var ju nästan 1½ år sedan jag hade det. Sen dess har jag ju varit min egen och senaste månaderna har jag ju pluggat. hmm.... fast det verkar helt klart vara ett spännande företag, som jag tror man kan utvecklas och lära sig mycket utav. Men som sagt..jag har inte fått jobbet än ;) Men det hade varit väldans kul!

Nu ska jag ta o sätta lite fart här hemma....grejer har mest blivit stående denna veckan...bara pluggat pluggat o pluggat!! Vilket är bra iofs :) Bra Pontus!! Men nu får jag röja lite...tvätta kanske om det finns ledig tid i tvättstugan.. 

over and out!
Pontus


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0