Friday night :)

Som vanligt har jag jobbat febriiiilt med Westcoast Motorshow!! Samtidigt som jag skall få allt sånt att funka, så är jag mitt i att skapa ett nytt företag. Håller på att starta "Eventfabriken AB". Mycket mer pill än att bara starta en enskild firma som jag har sen tidigare, "pontus K of Sweden" som min enskilda firma heter.

Inte blivit så mycket träning de sista dagarna...men det kan vara skönt också, har ruskigt ont i mina vrister...vet inte vad jag gjort med dom ..hmm....måste kanske gå till sjukgymnast lr vart man nu går nånstans med såna problem??

Häromdagen såg jag på film med Susanne igen också....fast jag tycker jag hyrde bättre film när vi hyrde gången innan haha ;) Den här filmen var regissserad av svenska Jonas Åkerlund. Horsemen --> http://akas.imdb.com/title/tt0892767/ ...Den var spännande och de "scary" delarna ...dom tyckte t o m jag var otäcka...uu får rysningar nästan när man tänker på vissa delar. Men men ...sen kanske inte filmen i sig kändes sådär yber kvalitet. Men helt klart sevärd om man gillar den sortens filmer. 3 solar ;) Fast Publiv Enemie som vi såg i början på veckan, den va nog lite bättre.

Imorgon ska jag nog ta mig en sväng till cruisingen i Trollhättan, se om man hittar några sjyssta bilar som kan tänkas vilja vara med på Westcoast Motorshow 9-11 juli. :) Sen är det dags o leda pass igen på söndag på friskis. Hoppas det blir lika bra ös som det varit på passen denna veckan. Passet i Thn i måndags var ju hur kul som helst, massa positiva kommentarer efteråt :) Passet i Vänersborg i tisdags var minst lika bra!! Man bygger verkligen upp mycket positiv energi på detta sätt :) Det är skönt!!

Nu blir det en sväng till garaget, tjöta lite med Micke o så. Får se vad kvällen innehåller i övrigt.



Will I See You Again (2001)

I saw you once, I hoped too see you twice.
You cannot waltz in my life looking that cute and all
and then just leave me alone,
only with my memories of you.

The first time I saw you,
I thought I've died and arrived in heaven.
But when I looked up,
I found your beautiful eyes more alive than ever.
You took my hand, and i feelt your warmness.
You keept holding on to me,
and I hoped you'll never let go of me.

You looked at me and gave me the most magical kiss I ever had.
Then I realized that you was real,
and this was really happening.
That was then,
this is now
and you tell me words I cannot encode.
What do you mean and what do you want!?

I need help to read between the lines.
Oh
Why can't you be the one to teach how to read
Why can't you come and hold me once more
I won't let go of you.
Will I ever see you again
Trust me and I'll be faithful forever.
Love me and I'll be the man of your life.
Kiss me and I'll love you forever

Will I see you Again?


In My Dream

In My Dream

I'm thinking about her every night and day.
When I'm asleep she acts in my dreams.
She acts like an angel,
sent down from heaven,
heave above that lights down on mee..

Whenever I met her she makes my heart burn.
So hot that my heart almost melt.
I wish she could hold me,
so I could feel her next to me,
feeling her warmness, and take me to heaven.

She was in my dreams tonight again.
She assured me that she was the angel I know.
The angel who spreads light in my heart.
The heart that thinking about her!

I cannot find the words to tell her how I feel.
But I hope she'll know that my love for her is real.
I'm sorry I care, I'm sorry I bother,
I'm sorry that I love you the way that I do,
but let me hope and let me dream,
cause it aint that easy to forget and move on.

Please don't forget that wherever you are or whatever you do,
always remember that I love you.
I can't stop thinking about You, even if I want.
Find yourself and then release me from the worst feeling I know,
release me from the pain I achive when I'm unhappily in Love with you.
I Love you!
Tu es une très jolie fiille je t'adore bisous...

jorsåatt..

with or without you

Jobbat bra idag känner jag....fått mycket klart. Var en sväng på arenan också och hade några möten.

På vägen hem ...sååå.....fick jag en längtan... En vandrande värme jag saknar, det vackraste och underbaraste...känslan...tankarna som fyllt min kropp med pirr, lust och kärlek många gånger....stor saknad.

......tänk o få foxxa till den låten..
http://www.youtube.com/watch?v=P8SPeR60lRI


See the stone set in your eyes
See the thorn twist in your side
I wait for you

Sleight of hand and twist of fate
On a bed of nails she makes me wait
And I wait without you

With or without you
With or without you

Through the storm we reach the shore
You give it all but I want more
And I'm waiting for you

With or without you
With or without you
I can't live
With or without you

And you give yourself away
And you give yourself away
And you give
And you give
And I miss you so
And you give yourself away

My hands are tied
My body bruised, she's got me with
Nothing to win and
Nothing left to lose

And you give yourself away
And you give yourself away
And you give
And you give
And I miss you much
And you give yourself away

With or without you
With or without you
I can't live
With or without you

With or without you
With or without you
I can't live
With or without you
With or without you

..på väg till dans, Scotts Båberg..hos Marie på förfest..

höjdarpass igen och igen och igen! :)

..precis hört ett riktigt uselt bidrag från Ryssland i Eurovision song contest...nu ska jag försöka förstå mig på Estlands...men den börjar sisådär... jaja. Brukar inte följa detta så speciellt mycket, men när man väl tittar så blir man så klart lite nyfiken på vem som ska vinna.

Fastnade i min mjuka stora soffa....eller jag snarare föll pladask i den efter att jag hade ätit. Har innan dess varit och lett pass på Friskis&Svettis. Det kändes sjuuukt bra...riktigt bra ös. Då är det ändå 3e dagen i rad som jag har lett det här passet. Igår var jag dock i Trollhättan och ledde pass. Det var minst lika kul som idag. Läste Trollhätteföreningens gästbok förut.... klart man blir superpeppad och jätteglad då. Några av motionärerna hade skrivit jättefina ord som (lite lätt skryt..jag vet!!) :) ...men blev så glad ju!

"Herregud va jag älskar Pontus! Ett höjdarpass med så maxad energi att jag inte kan sluta le tre timmar senare!Tack för att du kommer till Trollhättan då och då :-D"

"Wow vilket höjdarpass i kväll!! Pontus Vbg! TACK!"

"Vad du än går på så vill jag få tag på det! :) Sån jäkla härlig energi och peppning att man bara ler efter ditt pass!"

Jag blir ju glad att jag kan förmedla en härlig energi till dom :) Fast man blir ju alldeles upprymd av alla härliga intryck man får av motionärerna som är med på passen. Ler dom så ler jag tio gånger mer. Dom har varit underbara på mina pass i alla fall! Dom ger mig så mycket! Mycket träning har det i alla fall blivit den senaste veckan.

I lördags var jag hos Tobbe o Annika nästan hela dan...först började vi med en hockey semifinal där sverige åkte på däng mot vm-guld-mästarna...jeeekla typiskt!! Sen gick jag o Tobbe o Annika o Lillrobban en sväng till Väner Kök & Bar och tog en öl...men sen gick solen i moln, och vi var lite hungriga, så vi tog oss i riktning mot Italia, där vi hoppades att solen fortfarande lyste lite...men dröjde inte många minuter innan vi satt oss som regnet bara ööööste ner...så vi fick ta inomhus, för mat skulle vi ha :) Efter ett par öl till o mätta o belåtna, så fick det bli Champions League finalen... o där gick d inget vidare heller ....vi höll tummarna för tyskarna..tyvärr tog Inter segern ändå...men dom var rätt bra o nog rätt förtjänta av segern ändå.

Igår gick jag o kompisen Susanne o hyrde film... Public Enemie med bl.a. Jonny Depp. Den filmen var riktigt bra tycker jag!! Bara slutet jag inte gillade...men det brukar jag sällan göra ju ;)

Gäsp...trött som satan...ska kanske gå o lägga mig extra tidigt?? Hade ju behövt o jobba ett par 2-3 timmar ...men om jag går upp 2-3 timmar tidigare imorgon?? Ja det får nog bli så. Eurovision song contest var ju inte mycket att titta på heller...allt har ju varit skräp so far..nu är det en halv okej låt från Bosnien & Herzegovina. men bara halv-bra. Gjorde tacos o äta efter träningen :P gött som satan var det!!

Träffade min goa vän förut oxå...som det har varit lite spänt mellan...som jag skrev i ett tidigare blogg-inlägg. Det var väldigt kul att träffa henne, men vet ändå inte hur jag ska förhålla mig riktigt än. Men jag blev riktigt innerligt glad att prata med henne....saknar henne ofta. jaja....

Nu ska jag sova..trött o mätt o sliten i musklerna :) Nån som tror mig att jag kommer gå upp halv sex? ;) tss.. Ska försöka i alla fall!

Sov så gott


Blixtar o dunder!?

Blixtar och dunder!! ...ja det känns inte långt ifrån att det skulle bli det snart. Det är helt vitt på himlen...klockan är halv tio. Inte så där ljust ..men ändå på ett sätt som känns konstigt när klockan närmar sig 22. Regnet öser ner utanför. Balkongdörren är tillräckligt öppen för att man ska höra regnet slå mot den blåa plaststolen utanför. Låter inte lika mycket när de tunga dropparna når trägolvet på balkongen, det jag byggde förrförra sommaren.

Ser hur vattnet studsar upp o ner från där jag ligger. Har kurat upp mig i soffan. Älskar min soffa. Sköna kuddar...somnat här många gånger. Alltid gillat regn så här på sommaren. Minns när jag bodde hemma på Almgatan. Var nog ungefär tio år sedan som mamma o min lillebror som då fortfarande bodde hemma flyttade därifrån. Men vi hade en altan med plasttak och fönster ...och där under fanns det även en hammock. För er som av nån anledning inte vet vad det är, så är det typ en soffa som man kan gunga i :)

Där kunde jag sitta när det regnade o höra hur det slog ner mot det ljusblåa plasttaket. På något vis tyckte jag att det var avslappnande. Samma sak att ligga i badet....ni som känner mig väl, veeet hur mycket jag älskar o ligga i badet när vattnet rinner :) Rena rama sömnpillret.

Hade tänkt o åka till Liseberg ikväll o dansat, var kanske lika bra att jag inte gjorde det då...vet inte vad det är för vädet i gbg iofs men. jaja. Skulle åkt dit med en person jag bryr mig mycket om.....men så blev det bara knasigt i förrgår. Vet varken ut eller in hur jag ska förhålla mig. Jag är inte arg, men tycker inte att jag är värd att vara arg på heller. Jag kan inte be om ursäkt, för det känns inte rätt, men har jag rätt att vara besviken? Kan jag känna mig sviken och sårad? jag vet inte? Det känns tomt just nu i alla fall....vad ska jag göra? ...En sak är säker....jag hoppas det blir bättre :/ ....vet bara inte hur...

Har dock insett att den här världen innehåller så mycket energitjuvar. Varför låter man människor med taskig attityd, människor som bara tar av ens energi utan att fylla upp det igen, ja varför låter man det ens ske?? För att man själv ska må bra, tror jag att det gäller att omge sig av de personer som verkligen får mig att må bättre, för då vill jag samtidigt få dom att må bättre. Det blir som en jättepositiv dominoeffekt.

Nu har det nästan slutat regna ..det droppar bara lite...har nog bildats en del vattenpölar för man hör bilarna nedanför som skvätter upp vattnet när dom åker förbi. Vart tog blixtarna vägen?? inte kommit nåra än juu. Nu börjar det droppa fortare igen...hoppas det öser ner igen :)

Ska se fortsättningen på filmen nu.... The Hurt Locker....o gosa ner mig mer i soffan med min Loka Kaktus/päron :) .....jag saknar dig bara så du vet!

hallojj

RSS 2.0